Kosmetisk Akupunktur 

 

Kosmetisk akupunktur er i vinden som aldri før og har inntatt vesten og Hollywood med storm. Flere og flere benytter seg av kosmetisk akupunktur for å unngå plastisk kirurgi og injeksjoner. 

 

Hvordan fungerer behandlingen?

Kosmetisk akupunktur er behandling med tynne, sterile engangsnåler som settes i linjer og rynkene for å øke produksjonen av elastin og kollagen. Produksjonen av elastin og kollagen går naturlig ned når vi blir eldre, så ved å trigge med en mikroskade i huden (med nål), vil økt blodsirkulasjon til området sørge for mer kollagen og elastin. Behandlingen avsluttes med en ansiktsmassasje for å smøre hud og øke sirkulasjonen ytterligere. 

 

Hva kan jeg forvente av resultater?

Kosmetisk akupunktur kan:

  • fjerne fine linjer og redusere dypere linjer

  • redusere rynker

  • gjøre huden jevnere og glattere

  • stramme opp huden

  • fjerne eller redusere aldersflekker

  • minske uren hud og redusere akner

  • redusere ødemer og hevelser i ansiktet

  • gi glød og en jevnere ansiktsfarge

 

Behandlingen

Det er anbefales 2 behandlinger i uken over 5-6 uker. Det er viktig med kontinuitet for langvarig effekt. Ved oppfølging hver 1-2 måned kan effekten vare opp mot 2-4 år. Kosmetisk akupunktur er en trygg behandling! 

 

TERAPEUTEN

I dag er det slik at man kan ta ett og to helgekurs for å kunne kalle seg kosmetisk akupunktør. Dette er veldig trist da det vil kunne gå utover kvaliteten på både innstikk (hvor vondt det er å få nålene) og ferdighet med å sette "støttenåler" som vil kunne øke effekten av kosmetisk akupunktur ytterligere. Akupunkturforeningen jobber stadig med å få akupunktur autorisert, slik at man må ha en Bachelor i Akupunktur for å kunne kalle seg "Akupunktør" eller tilby "akupunktur/kosmetisk akupunktur". Vår kosmetiske akupunktør, Mona Thorsen, har Bachelor i Akupunktur fra Høyskolen Kristiania (2012-2015) og er medlem av Akupunkturforeningen


monathorsenakupunktør

Mona Thorsen

Telefon 930 60 889