Depresjon, lav selvtillit og søvnplager

images.jpeg

Til tross for god kjennskap til de faktiske opplevelser som har skjedd gjennom livet, har man ikke nødvendigvis følelsene med seg i det som har skjedd. Det kan gi eksistensiell uro, søvnløshet, tilbakevendende konflikter mm. Disse ubevisste blokkeringene eller mønstrene påvirker atferd og muligheten til å håndtere sin generelle livssituasjon,- for eksempel det å være i et forhold med andre. Mange opplever behov for å ta vare på seg selv på en ny og bedre måte. Hypnoterapi fjerner ikke de erfaringer som har påvirket oss negativt, men bidrar til å ta bedre vare på seg selv i det lange sikt.

Det er ikke vitenskapelig dokumentasjon at hypnose kan kurere eller eliminere klinisk depresjon (=en depresjon i lekefaglige termer),- men mange opplever likevel bedring og har erfart at hypnoseterapi er et positivt element til å få et bedre liv, til tross for depresjonen.

Det er også klinisk forskning som viser at visse typer meditasjon kan hjelpe mennesker med klinisk depresjon. Du kan lese mer her.


Behandling

Hypnoterapi er en avslappet og behagelig tilstand som kan hjelpe deg å til å forstå emosjonelle konflikter på en skånsom og trygg måte.Terapeutisk hypnose kan sammenlignes med en litt guidet meditasjon der man finner triggere til de følelsesmessige symptomene.

Hypnoterapi kan ikke fjerne eksistensielle problemer med en gang. En hypnoseterapi forløp med terapeutiske samtaler kan hjelpe til å skape sammenheng mellom hendelser og følelser - slik at du får deg selv med i forhold til historien din - på en skånsom og trygg måte. Hypnose er forskjellig fra konvensjonell terapi (for eksempel som hos en tradisjonell psykolog). Hypnoseterpi går mer direkte på den indre ubevisste emosjonelle konflikten. Det betyr blant annet du ikke tenger å gå en gang i uken for å oppnå effekt. Noen arbeider med disse tingene i flere måneder mellom behandlingene.

Du bestemmer alltid selv hva som skal bearbeides og hvor dypt vi skal gå.

Online booking hypnoterapi