Håranalyse

fullsizeoutput_17b.jpeg
StavangerklinikkenHåranalyse.JPG

 

HVA

Analyseresultatet gir god innsikt i kroppens innvendige miljø. Man avdekker kroppens ernærings status, metabolsk typebestemmelse, viktige hormonbalanser, og ser hvor effektivt kroppen jobber med de ulike næringsstoffene. Etter flere millioner hårmineralanalyser, hvorav mer enn 50,000 fra nordmenn, har Trace Elements Inc finjustert et unikt system for å analysere resultatene. Det blir presentert i en personlig analyserapport som viser i detalj de faktiske funnene med innsiktsfulle og individuelt tilpassede konklusjoner, råd og veiledning.

HVORDAN

Det klippes ca. 1 spiseskje (150 mg) av de innerste 2-3 cm med hår fra bak hode/nakke. Etter ca. 4-5 ukers tid mottar du ditt eksemplar av analysen, og kommer til en konsultasjon for personlig veiledning. 

Permanent/bleket hår kan ikke benyttes.

 

HVORFOR

Med hårmineralanalyse kan man på en unik måte forstå det indre miljøet i kroppens celler over en lengre tidsperiode. Den kan også avsløre eventuelle problemer før kliniske symptomer foreligger. Derfor gir det et godt grunnlag til å forebygge sykdom. Å ta en hårprøve er en enkelt, smertefri og pålitelig måte å sikre en vevsprøve, som typisk gir snittverdier over de siste 2-3 månedene. Blodprøver gir kun informasjon om hva som er i blodet på tidspunktet for prøvetaking. Urinprøver viser bare hva som utsondres via urin den siste tiden før prøven ble tatt, ikke hva som er absorbert i kroppen. Med andre ord; der blod- og urinprøver gir øyeblikksbilder, gir håranalyser en video som viser situasjonen over tid. Kliniske undersøkelser har vist at en riktig innsamlet hårprøve avdekker kroppens nivåer av både mineraler, vitaminer og tungmetaller, som kvikksølv, bly og uran.


UTFØRES AV

IMG_6365 3.jpg

pETER THOMSEN

Telefon 924 66 333

*nb! Kontakt Mona Thorsen på telefon 930 60 889 for bestilling av klipp. Peter Thomsen tar gjennomgang når resultatet er kommet.