Slutte å røyke eller snuse?

images.jpeg

Mange opplever det vanskeligt å slutte med røyk eller snus fordi misbruket gjennom mange år har blitt en del av personligheten. Medisinsk plaster, tabletter og tyggis fokusere bare på den fysiske avhengigheten og abstinenser. De mer psykologiske aspektene av avhengigheten,- for eksempel behovet for paus eller belønning, må også behandles. Det sosiale aspekter av røyking har ganske stor betydning for mange. Derfor må røyk/snus slutt også frigøre de emosjonelle bindingene som røykere/snusere har. 


BEHANDLING

Mange opplever suksess med å slutte med røyk eller snus med hypnoterapi fordi det er en individuelt tilrettelagt prosess som adresserer de psykologiske faktorene. Hypnoterapi kan ikke få deg til å handle mot din vilje. Hypnoterapi er ikke magi - det er en motivasjons booster. Spesielt i forhold til røykeslutt må du ha motivasjonen på plass før du bestiller time. Du bør forvente at på tross av hypnoterapi , kan være en del arbeid de første dagene som røykfri. Det er ingen garanti for suksess.

Hypnoseterapi for røykeslutt er fortsatt en behandling med svært gode resultater med å slutte å røyke,- mye bedre enn plaster, tyggis, medikamentell behandling og damp sigaretter.