Angst og fobier

images-2.jpeg

Prestasjonsangst og eksamensangst

Er å miste troen på seg selv og sine evner i bestemte situasjoner. Man kan oppleve usammenhengende tale, skjelven stemme, gråt, svimmelhet og er svært ubehag. Overblikket forsvinner - fornuft og sammenheng forsvinner mens frykt, panikk og redsel tar over. Den følelsen har ofte rot i en gammel erfaring. Underbevisshetens alarmsystem vil at man skal komme bort fra situasjonen fordi den ligner noe man før har opplevd ubehag. Hypnoterapi kan bidra til å oppløse dette varselet, slik at det ikke lenger tåklegger din oppfatning av virkeligheten.

Fobi (flyskrekk, red for heis, høyder...)  

Fobi er når du opplever sykelig frykt eller avsky for noe spesielt. Det oppstår en indre følelse av panikk, forvirring, mangel på overblikk, og sterk trang til flukt. De fleste fobier har ganske enkel og objektivt ufarlig opprinnelse. Likevel er en fobi forbundet med ganske stor følelsesmessig belastning og kan være ganske ødeleggende for de som lider av fobi. De fleste som får hjelp med hypnoseterapi mot fobi, forteller at de skulle ønske de hadde fått denne hjelpen for lenge siden.


behandling

Hypnoterapi, akupunktur, massasje, tankefeltterapi og soneterapi er alle gode behandlingsformer for å redusere angst og fobi. Mange går rundt med muskelspenninger som er relatert til anst, og opplever derfor en massasjebehandling for behagelig, i tillegg til annen behandling. 

Ring oss gjerne på tlf. 51 54 94 31 for timebestilling eller spørsmål!